March 17, 2012

Aku Wanita Biasa. =') Saje suka sukaa.

Views

video

Haii.
Hee, nama kita Tya.
Kita suka memekak dan sebagainya. Haha.
Kita suka karok walaupun kita tahu suara kita tak power macam awak semua. :)

Yang tukang record kawan kita, nama dye Qila.
Yang sebelah kita tuu kawan kita juga.
Nama dye Yana.
Hee, suara dye sedapppppp!
Superrppp !

Okaylahh korangg, silaaa lahhh gelakk yeee dengan dengar suara kita yang macam budak budak nehh.
Hee, chalobetehhhhhh <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

March 11, 2012

Aku Rindu Engkau ='(

Views
Assalamualaikum and Selamat Sejahtera =')
Hari ni tiba tiba tergerak hati nak update sini.
Taktahu kenapa. Tapi mungkin sebab tengah bersedih sekarang.


AKU RINDU ENGKAU !!! ='(

Yes ! Aku rindu kau. Siapa? Kau tahu siapa kau.
Thanks you for everything !
Aku dah cuba untuk pertahankan relationship kita selama ni, tapi aku gagal untuk kali ni.
Selama setahun lebih aku cuba untuk pertahankan.
Tapi, untuk kesekian kalinya aku gagal untuk pertahankan.
Maafkan aku, sayang. ='(

Aku terlalu sayangkan kau hingga aku terpaksa menyeksa + tipu diri aku sendiri.
Aku terlalu sayangkan kau hingga aku sanggup tahan rasa sakit hati.
Sehinggakan bila kau tahu semua rasa tu, kau mulai marah.
Aku cuma nak kau faham, aku buat semua ni sebab aku nak pertahankan relationship kita sayang. ='(
Aku taksanggup kehilangan kau sebab tu aku simpan semua rasa sakit yang pernah aku rasa.
Tapi now aku dah hilang kau atas kejujuran aku yang terlambat ni. :'(
Berat sangat untuk aku terima semua ni but, aku harus kuat.
Aku tahu kau taksuka tengok aku menangis sebab kau.
InsyaAllah aku cuba takmenangis.
Tapi, bagi aku sikit masa untuk aku buat semua tu.
Selama setahun lebih aku dengan kau, bukan senang untuk aku lupakan kau macam tu je.
Aku harap kau faham hati aku. :'(

3 March 2012
BTW, terima kasih banyak banyak sayang sebab kau sudi datang dari jauh untuk jumpa aku.
Terima kasih sebab kau sudi bagi SWEET MEMORY untuk aku sebelum kau pergi tinggalkan aku.
Aku hargai sangat pengorbanan kau datang dari jauh hanya semata mata untuk jumpa aku.
Aku terharu sangat.
Itulahh kali kedua and terakhir aku jumpa dengan kau.
Aku harap sangat aku akan jumpa kau lagi lepas ni tapi, semuanya tak kan jadi sebab aku bukan milik kau lagi. :(
Terima kasih banyak banyak sayang atas hadiah yang kau bagi.
Terima kasih untuk baju domo yang kau bagi.
Terima kasih untuk tali domo yang kau bagi.
And, terima kasih untuk gambar comel kau yang kau bagi.
Aku hargai sangat sangat.
Aku akan simpan semua tu tanda aku masih sayangkan kau and tanda aku tak pernah lupakan kau sayang.
Maafkan aku sebab ketidakpercayaan aku pada kau selama ni membuatkan hubungan kita berpisah sampai sini je.
Maafkan aku. (T___T)

Sayang.
Aku akan sentiasa doakan kebahagiaan kau.
Kalau kau happy dengan keputusan ni, aku akan terima.
And aku akan cuba juga untuk terima walau berat rasa hati aku nak terima.
Aku harap kau bahagia.
Sumpah ! Aku bahagia melihat kau bahagia walaupun bukan dengan aku lagi. ='(
Sorry, cuma setahun lebih je aku dapat jaga kau.
Aku takminta semua ni jadi kat kita.
Tapi, aku percaya semua ni jadi ada hikmahnya kan sayang?
Mungkin ada yang lebih baik dari aku untuk jaga kau. :')
Aku doakan tu kayy? Semoga kau bahagia sayang.

Terima kasih untuk segalanyaaa ~
5 March 2011 akan menjadi kenangan dalam hidup aku.
And, our memory on 3 and 4 March tak akan pernah aku lupakan. ='(
Aku rindu kau sangat sangat ~

- Bye -

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial