December 10, 2010

Views
Huaaaaaaaaaaaaa !
Mengantuknya mata saya nii .

HEHE .
Tak ada apa apa nak post punn sebenarnya . Cuma saya tengah bosan nii . Online facebook tapi bosan juga . Haishh ! =.= . Harap jerr member ramai kat situ . Tapi ? huh ! Hampehh ! Semua sombong .

>.<
Eeee ! Bosan gila laa . Nak keluarrrrrrrrrrr !!! Arghh ! =.=

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

23JULAI2009

Views
Tanggal 23Julai2009 , hati aku telah berjaya di curi oleh insan yang di kenali sebagai Eiman . Alangkah bahagianya aku kerna ada yang sudi menyinari hari hari aku setelah sekian lama aku sunyi dan menyendiri . Hari demi hari , hati aku berasa sungguh tenang dan ceria selepas kehadirannya . ^^ .

Hari demi hari , minggu demi minggu , bulan demi bulan , kasih sayang antara kami makin menebal sehinggakan timbulnya perasaan cemburu , marah , kesal dan sebagainya apabila salah satu pihak tidak berlaku jujur . Dari situ , timbulnya perasaan sayang antara kami . Walaupun seringkali bertengkar , namun kesabaran yang ada dalam diri membuatkan hubungan kami kekal berpanjangan . ^^

Sehinggakan kami bercadang ingin sehidup semati bersama . aww ~ ^^ . Dan kami ingin memiliki kebahagian keluarga bersama apabila tiba masanya iaitu 29SEPTEMBER2019 . Itu lah tarikh yang di tetapkannya untuk melamar aku dan setelah tamat persekolahan kami telah berjanji untuk menyambung pelajarn di Universiti yang sama . Jika berlainan , janji kami "TIDAK AKAN CURANG" . Hari berlalu dengan pantas . Kami semakin bahagia walaupun ada pihak yang seringkali mencuba untuk merosakkan hubungan kami .

Tapi , takdir Allah ikatan kasih kami sangat kukuh ! Sejuta kali di cuba untuk pisahkan kami , kasih antara kami kian menebal . ^^ . Bersamanya hati aku tenang dan bersamanya aku merasakan kebahagiaan . Tapi , takdir Allah juga .. Kebahagiaan yang aku kecapi selama ini hanya sementara . Dia yang aku sayang , dia yang aku rindu dan dia yang aku cinta telah pergi menghadap ilahi sebelum aku . :'( . Setelah sekian lama dia menderita , kini aku lega . Dia tidak lagi perlu menahan sakitnya . Aku lega insan yang aku cintai tidak lagi merasa pahit akan sakitnya di dunia bahkan , dia bahagia di sana . Al-Fatihah ~
Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

tanggal , 26November2010

Views
Tanggal 26November2010
aku telah kehilangan seseorang yang amat aku cintai dan sayangi .

Tanggal 26November2010
Insan yang aku cintai Muhd Noor Iman bin Abdul Hamid telah kembali kerahmatullah . Arwah pergi dengan penuh tanda tanya dan mengejutkan aku . Hanya Allah yang tahu bertapa sedih dan pilunya hati aku apabila terpaksa merelakan pemergian seorang insan yang teristimewa buat aku . :'( . Cuma dia yang aku sayang dan cuma dia yang bisa buat aku sering tertawa . "Biey , awak lahh inspirasi saya . Awak lah semangat saya . Awak lah kekuatan saya . Dan , awak lah segalanya . Saya amat merinduimu !! Jika awak dengar tangisan saya , maafkan saya . Bukan niat saya untuk menyeksa awak . Tapi , saya cuma tak daya meneruskan kehidupan saya tanpa awak . Saya tak kuat ! :'( .

Biey , sekarang baru saya sedar yang saya tak kuat hidup tanpa awak . (T_T) . Jika masa boleh di ulang , ingin sekali saya menebus segala dosa saya pada awak . Saya ingin awak bahagia disamping saya . Saya ingin awak tersenyum selalu kerna senyuman awak itu amat berharga buat saya dan itu tidak terkira nilainya kerna awak dan senyuman awak sentiasa ada dalam ingatan saya . Salam sayang dan salam rindu daripada saya , kekasihmu Nurul Athirah binti Salehuddin .

Al-Fatihah untuk awak . Serta doa saya semoga awak tenang dan bahagia di sana . Juga , semoga awak di tempatkan dengan orang orang yang beriman dan bertakwa kepada-Nya . Awak , kalau jodoh saya dah sampai , saya akan bagi nama baby saya Muhd Noor Iman . Sama macam nama awak . Boleh kan ? ^^ . Sebagai tanda saya selalu dan tak akan pernah lupakan awak .

Yang Benar ,
BABY TYA . :'(Al-Fatihah
(29JUN1993-26NOVEMBER2010)Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial