December 10, 2010

tanggal , 26November2010

Views
Tanggal 26November2010
aku telah kehilangan seseorang yang amat aku cintai dan sayangi .

Tanggal 26November2010
Insan yang aku cintai Muhd Noor Iman bin Abdul Hamid telah kembali kerahmatullah . Arwah pergi dengan penuh tanda tanya dan mengejutkan aku . Hanya Allah yang tahu bertapa sedih dan pilunya hati aku apabila terpaksa merelakan pemergian seorang insan yang teristimewa buat aku . :'( . Cuma dia yang aku sayang dan cuma dia yang bisa buat aku sering tertawa . "Biey , awak lahh inspirasi saya . Awak lah semangat saya . Awak lah kekuatan saya . Dan , awak lah segalanya . Saya amat merinduimu !! Jika awak dengar tangisan saya , maafkan saya . Bukan niat saya untuk menyeksa awak . Tapi , saya cuma tak daya meneruskan kehidupan saya tanpa awak . Saya tak kuat ! :'( .

Biey , sekarang baru saya sedar yang saya tak kuat hidup tanpa awak . (T_T) . Jika masa boleh di ulang , ingin sekali saya menebus segala dosa saya pada awak . Saya ingin awak bahagia disamping saya . Saya ingin awak tersenyum selalu kerna senyuman awak itu amat berharga buat saya dan itu tidak terkira nilainya kerna awak dan senyuman awak sentiasa ada dalam ingatan saya . Salam sayang dan salam rindu daripada saya , kekasihmu Nurul Athirah binti Salehuddin .

Al-Fatihah untuk awak . Serta doa saya semoga awak tenang dan bahagia di sana . Juga , semoga awak di tempatkan dengan orang orang yang beriman dan bertakwa kepada-Nya . Awak , kalau jodoh saya dah sampai , saya akan bagi nama baby saya Muhd Noor Iman . Sama macam nama awak . Boleh kan ? ^^ . Sebagai tanda saya selalu dan tak akan pernah lupakan awak .

Yang Benar ,
BABY TYA . :'(Al-Fatihah
(29JUN1993-26NOVEMBER2010)Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments: