April 29, 2011

Hafizzainal's contest - senyuman mahal ♥

Views

Okeyy ! Ni second contest yang Tya join . Tya taktahu papew . Tapi , Tya main join jew . HEHE . Sebab , memang nampak mahal gela senyuman owner contest ni kan-2 ? Takpercaya ? Tengok lah pix atas tuu . ^_^ .

Tya tak pandai lah nak link kan terus kat contest ni . Tya taktahu sangat dunia blog ni . Sorry keyy all's and owner . =)

Okeyy ! Ni link owner .

http://flylik3abird.blogspot.com/2011/04/my-contest-senyuman-mahal-d.html

Buka & join lah keyy sape-2 yang berminat . =) . Opss ! Before Tya terlupa , sape-2 yang nak join ni , korang kena follow dulu tau blog owner ni . =) .

Ni syarat-2 nak join contest ni :
* Follow blog owner this contest
* Post pasal this contest kat entry korang
* Pilih lah pixture korang yang korang rasa senyuman paling mahal
* Then , korang perlu cerita sikit pasal apa korang pilih gambar tuu & cerita sikit kenapa senyuman korang yang dalam gambar tu yang korang rasa paling mahal
* Letak link korang lepas dah follow kat blog owner
* Tag 3 orang yang korang rasa korang nak tag & pastikan mereka tahu mereka di tag


Okeyy .. !
Now time untuk Tya join contest ni pula . Korang semua dah faham kan ? kbaii . =p


Okeyy .. ! Ni Tya nak cerita sikit kenapa Tya pilih gambar Tya yang dua ni . =) . Tya pilih gambar ni satu pakai shawl & satu lagi tak pakai . So , berbeza sikit lah kan ? Takpe Tya suka kelainan ni . HAHA . =p . Okeyy .. ! Sebab Tya pilih :

* Kelainan pada wajar Tya (pakai shawl & takpakai)
* Senyuman pada gambar ni senyuman yang paling Tya suka
* Persamaan gambar ni , gambar yang Tya ambil lepas Tya balik dari kelas (hari yang berlainan lah keyy)
* Last , kenapa Tya pilih gambar ni sebab , gambar ni jew yang Tya rasa okeyy . Ngeh-2 . =p


Now , Tya nak TAG tiga orang yang Tya rasa memang patut di TAG kan :

♥ FAFA
♥ EKYN
♥ MIRA ROSLI


Okeyy ! Tugasan untuk join contest ni telah selamat Tya selesaikan . HEHE . =p . So , Tya nak ajak korang semua pula join contest ni . =) . Korang semua yang comel-2 belaka yang nak join lekas-2 !! Sebab tarikh tutup contest ni 31 / 5 / 2011 sbelom pkol 12 malam!! So , cepat-2 lah joinkan diri anda yerr . Sekian Terima Kasih Daun Troup ! =)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments: