April 28, 2011

Lelaki Tak Malas Excely .

Views
Hello . Heyyo . Heyyheyy . Bueno . Selamat Sejahtera & Assalamualaikum Semua ~

Dah pagi buta ni Tya still tak tidur lagi . Sebab apa ? Sebab takada mood nak tidur cuz bergadoh dengan boyfie yang tersangat lah ngokngek itu . grr . =,= . So , di sebabkan Tya takde mood nak tidur , Tya online FACEBOOK macam biasa lah . Wajib online okeyy ! =) . Tapi , bila online bosan pula . Takde org yang IM tya . *mmg lah takde dah kau off IM . HAHA . Okeyy .. ! Tya jadi bongok kejap di situ . =,=

Okeyy all's ! Excely , bukan ni sebenarnya yang Tya nak cerita . Nampak tak title Tya harini kat atas tu ? Nampak-3 ? Mesti nampak kan ? Sape yang taknampak tu , Tya suggestkan awak PAKAI LAH SPEK MATA okeyy ? Sekian . =) . Macam ni all's . Selalunya kalau kita tengok lah kan orang lelaki ni jauh bezanya dengan orang perempuan tau . Misalnya , *cehh ayat baik punya ! =p orang lelaki ni jarang kita nampak nak bergurau senda dengan rakan-2 dorang tau . *maksud Tya rakan lelaki dorang lah . Ni berdasarkan apa yang Tya rasa & tahu lah . Berbanding dengan orang perempuan ni , dorang suka bergurau senda dengan rakan-2 dorang . Lagi satu , orang lelaki ni selalunya ramai yang selalu pergi CC atau sape yang ada lappy kat rumah tu , mungkin selalu on lappy dengan satu hal jew . Iaitu , main game ! Kan-3 ? Tak main game , mereka online facebook , myspace , twitter & sebagainya .

Pada Tya , jarang lah Tya dengar orang lelaki yang suka mengarah cerita ni . & jarang juga Tya dengar orang lelaki ni suka pada benda-2 yang menarik macam something yang berwarna-warna . Pada dorang mungkin macam budak-2 or macam orang perempuan . =,= . Tapi , lain pula yang Tya tengok kat semua para bloggers (lelaki lah) . Bila Tya jejalan kat semua blog yang Tya tahu kebanyakkan orang lelaki punya post entry yang banyak & panjang-2 berbanding post entry perempuan . & ada juga seteng-2 bloggers lelaki yang designkan blog dye colourful gela ! Fuh ! Memang sangat menarik lah kan . Boleh di katakan kalah lah blogger-2 perempuan .

So , kesimpuannya kat sini *untuk Tya lah jangan lah bersangka yang lelaki tu takde TAMAN dalam jiwa . Sebab , bila ada TAMAN dalam jiwa lelaki , berbunga-2 lah taman mereka tu . Lebih terok lagi , taman mereka itu yang boleh kalahkan taman semua kaum wanita yang ada . Ngeh-2 ~ *aku tahu ayat aku bertabur . tapi , layankan ajew lah yerr . =)

Okeyy ! Assalamualaikum . =)


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

nelly said...

Not bad entri .hehe

Far8 budak baik said...

ayat tu..mcm x sedap je bunyi..
dalam hati ada taman..haaaaa..
betul tak.hahaa

♥ Encik Mashem Only =') said...

Nelly : ngeee ~ thankx nelly . =)

far8 budak baik : taksedap yerr ? sorry .