April 30, 2011

Segmen Blog Review Semanis Tart Cherry

Views
Hello . Holla . Heyhey . Selamat Sejahtera & Assalamualaikum Semua . =)



Okeyy .. ! Harini balik jew dari celebrate birthday kaka Tya , Tya terus online facebook & paling penting blog ! Mesti Tya online even takupdate . *HAHA . Heppp ! Even Tya takupdate , tapi Tya jalan-2 tau kat blog orang . =) . Tya kan pembaca setia blog ? Ngeh-2 . =p . Okey nak cerita lah ni , Tya buka blog Tya nampak Syeera post entry & dalam entry tuu Tya di tag oleh Syeera . So , apa lagi ? Tya pun on jew lah join ! Ngeh-2 ~ =p

Okeyy ! Now Tya nak tunaikan syarat-2 nya dulu lah kan . =) . First Tya dah buat . Buat apa ? Okeyy first kena tulis title macam Tya tulis kat atas tu lah kan . Then , second pula Tya dah tunaikan juga . Second kena buat apa yer ? Okeyy ! Second korang kena follow blog owner . Nak bagi link ni . Nah !

http://lovelytasya32.blogspot.com

Okeyy ! Dah bagi kan ? So , sape-2 yang nak join tu , sila lah follow blog owner dulu tau ! Now , Tya nak teruskan syaratnya lagi . =) .

* Nama penuh & nama yang di gunakan dalam blog : >> Nurul Athirah binti Salehudiin . (nama penuh) .
>> Tya . (nama samaran dalam blog & facebook & semua lah =p)
* Benda yang Tya inginkan ? Ouhh ! Tya nak notebook !! Tya nak camera canon !!
* Pendapat yerr ? Okeyy .. ! Itu blog sangat cantik & menarik minat Tya lah untuk join . *dan-2 jew . HAHA
* Akhir sekali , Tya nak tag kat korang pula !

==> Ekyn
== > Fafa
== > Mira Rosli
==> Adik Baby Rara
==> My Byy , Syeera (HAHA . you tag i , i tag you balik byy . =p)


Okeyy .. ! Tya dah selesai tunaikan semua syarat-2 ni . Korang semua bila lagi ? Yeahhh ! Sila lah join okeyy . Mana tahu korang bernasib baik untuk menang kew kan ? =)

Okeyy .. ! TENGOK SINI-2 ! Sini ada syarat-2 nak join . SILA PATUHI YERR !

1 . korang letak header kat atas nie dalam entry korang .
2 . follow blog putry ( tak nak pun xpe , putry tak pakse )
3 . letakkan tajuk entry korang " Segmen Blog Review Semanis Tart Cherry " .
4 . Nyatakan nama penuh and nama yang korang gunakan dalam berblogging nihh .
5 . Bende ape yang korang tingin sangat-sangat but sampai sekarang masih lagi tak tertunai .
6 . apa pandangan korang tentang blog " Semanis Tart Cherry " .
7 . then , tag kan dekat 2 orang rakan blogger korang and pastikan diorang tahu korang tag mereka .
8 . Link kan entry korang tuhh dekat ruangan komen ye .

TARIKH TUTUP : 03 MEI 2011 ( 08:00 a.m )





Dah ? Semua dah selesai & dah jelas kat sini . So , apa tunggu lagi ? Jom ramai-2 meriahkan lagi benda ni !! HAHA . Kbaiii ! =)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

PUTERI NATASSIA said...

thanxx join dear . :)
tggu putry review kamu ye :)

♥ Tya Mashem ♥ said...

PUTERI NATASSIA : alryte puteri . =)