May 01, 2011

I Loikee !

Views
Hello Heyy Selamat Sejahtera & Assalamualaikum Semuanya ~

Saya dengan ini meminta izin anda semua untuk memohon kepada anda semua untuk luangkan sedikit masa di blog saya . *ayat apa aku pakai ? >,< Okeyy Tya merepek ! Jangan layan tau-3 ! HAHA .

v
v
v
v

Okeyy anak-2 semua . Harini Mama Tya nak bercerita sikit kat blog buruk ni pasal satu benda . *benda keh ? =,= . Ntah lah . Tibai jew lah ! Anak-2 mama Tya layankan ajew lah keyy ? Good then ! Pandai anak-2 mama ni semua . HAHA . *merepek lagi di situ . =p . Taksuka kah ? Kbaii ~ Ngeh-2 ~ Tak lah . Taknak lah baii lagi kan . Banyak lagi nak cerita ni . Okeyy ! Duduk diam-2 depan lappy tu yekk ? =) . Bagus yeah semuanya dengar cakap . ^_* . Macam ni ceritanya . Apa seyhh Ma ? Cee cite cee cite ? =p . Sabo lah anak-2 kuh . Mama nak cerita lah ni . Ngeh-2 ~ =p . Macam ni , saje jew sebenarnya nak update blog ni . Takde pew pun nak cerita . HAHA . Dah kena tipuuu ~ Padan muka ! =p

Marah ? =,=

Okeyy-2 sorry-2 . Gurau jew lah sayang . Senyum sikit ? HAH ! Kan cantik pluss handsome tuu . Bagusnya anak-2 mama semua ni . Har-2 ~ =D . Dah-2 ! Kita balik kat title harini keyy . Kira dulu lah . Bagi suspens sikit . Boleh kan ? HEHE . Boleh yew ? Okeyy ! Jum ikut mama . Kita kira sama-2 yerr anak-2 . =p

1
2
3

Start !
WAHH ! Macam nak berlumba lari lah pula kan kita ? HAHA . Ngeh-2 ~ Korang mesti sakit hati kan baca entry Tya kali ni ? Lambat beno nak start ceritanya . HEHE . Mesti ada rasa macam nak lempang jew muka Tya guna kaki-2 korang kan ? HAHA . Okey-2 sorry ! Tya nak start dah ni . Jum mulakan ~

Hepp !
Bismillah dulu lah ~ HAHA . =p . Okeyy dah siap ! Boleh cerita dah ni . Opsss ! Terlupa lagi lah . HAHA . Terlebih dahulu Tya ucapkan ribuan plus berjuta-2 TERIMA KASIH kepada anda yang setia menbaca entry ni sampai sini . *kalau boleh baca lah sampai habis yerr ? Ngeh-2 . =p . Okeyy ! Kita mula lah betul-2 kali ni . ^__^ . Korang semua nampak tajuk tu kan ? Kat mana ? Alahaiiii ~ Kat atas tu lahhh ! Nampak ? Nampak tuu . Tya tahu . Okeyy ! Apa sebenarnya yang Tya LIKE doe ? Nak tahu tak ? Okeyy ! Nak kan . Tya bagitahu keyy . Excely , Tya suka sebenarnya dengan ... LAGU GRENADE !! HAHA . Macam apa jew doe . Nak cerita tu jew sebenarnya . Tapi , panjang lebar pula merepek kat atas ni kan ? HAHA . =p

Okeyy ! Nak cerita sikit kenapa Tya suka lagu GRENADE ni . Sebab , lagu dye best lah . Bermakna doe lagu ni ! ^__^ . Macam sweet pun ada . Tapi , tah lah . Tu bagi Tya jew . Bagi korang taktahu lah kan . =) . Lain , sebab lagu ni rancak . Opsss ! Tya suka lagu GRENADE yang remix tau ! Bukan yang slow tuu . Yang slow tuu best . Tapi , takbest lahh . *ayat tunggang tebalik japp . =p . Okeyy nak tahu tak ? Tya satu hari kalu online mesti Tya buka lah lagu GRENADE remix punya . If jejalan kat blog , sape-2 yang ada tarok lagu tuu , mesti Tya pause . HAHA . Sorry lah pada sape-2 punya blog yang Tya BW tu . Ngeh-2 ~ =p . Okeyy lah malas nak cerita panjang dah . Amek ni Tya bagi korang lirik lagunya . HAHA . *lirik jew lah dapat . =p


Easy come, easy go
That’s just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss , Had your eyes wide open -

Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I’m numb Tell the devil I said “hey” when you get back to where you’re from
Mad woman, bad woman,
That’s just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had

And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same

If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you’re a liar Cause you never, ever, ever did baby…
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no


Okeyy semua , thankx sangat-2 cuz sudi baca entry bodoh Tya harini . HEKHEK ~ =D . Kesian korang kena main-2 dengan Tya mula-2 tadi kan ? Sorry sangat-2 yerr . Tya saje gurau-2 dengan korang semua . ^__^ . Kbaiii ~


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Izzuddin Fauzi said...

Hahaha... Ak tidak memahami :D Ape...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

♥ Tya Mashem ♥ said...

Izzuddin Fauzi : tak memahami ? HAHA . takpayah faham lah yerr . =)