May 08, 2011

Tahu Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ????????

Views
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera semua ~

Korang semua mesti dah nampak kan yang blog Tya yang buruk ni dah berhabuk kan ? Yew Tya tahu . Mana Tya pergi kan ? Kenapa Tya tak bersihkan blog buruk Tya ni kan ? Okeyy ! As you all know *sape yg taktahu buat-2 tahu keyy Tya kan dah sambung study . So , makin hari makin busy lahh hari-2 Tya . Lepas kelas , Tya selalu stay kat kolej untuk borak-2 dengan kawan . Mana taknya , kawan-Tya semua kaki cakap . Takbenti if dah bercakap . HAHA . So , di sebabkan tu lahh Tya takdapat nak bersihkan blog buruk ni . Sorry yeww semua ~ =')

Macam ni , tengok tajuk kat atas tuu ? Macam marah pun ada kan ? Macam sedih pun ada kan ? Tapi , sebenarnya tajuk tuu tengah sedih . ='( . Lately ni , Tya selalu sangat fighting dengan boyfie Tya . Tya pun taktahu kenapa . Tya sayang dye sangat-2 sebab tuu Tya selalu marah dye bila dye walling dengan girl . *aku jeles lah =,= . Serious kata , Tya sayang dye sangat-2 ! Tya tak sanggup hilang dye . Tapi , now Tya dapat rasakan yang dye dah takperlukan Tya lagi . Tya dapat rasakan yang dye dah taksayang Tya macam dulu lagi . ='( . Tya sedih sangat . Kenapa cepat sangat hati dye berubah ? Apa maksud dye sebenarnya ?


Bie ~

Tahu tak sejujurnya memang saya tahu saya salah sebab selalu cemburukan awak .
Tapi , saya nak awak tahu saya cemburu sebab saya terlalu mencintai awak !
Saya taksanggup di duakan !
Saya taksanggup berkongsi kasih awak dengan orang lain ~
Saya sedar saya "syok sendiri" .
Saya sedar saya terhegeh-2 kat awak .
Takpe !
Saya buat macam ni sebab saya nak awak tahu saya sayang awak sangat-2 ~




Lots Of LOVE : TYA

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Budak Botak said...

sabar la ye, cari jalan pendamaian...

♥ Tya Mashem ♥ said...

Budak Botak : hurmm ~ insyaAllah . thankx . =)