September 29, 2011

My Born Day without HIM & HIM ='( (luahan hati)

Views
Assalamualaikum , hai dan selamat sejahtera guy's :)

Jyeahh ! Today is my BORN DAY . So , wish my self HAPPY HAPPY BIRTHDAY :) and May Allah Bless Me . Okee now start my story for today . It's all about my birthday for today and all about HIM and also HIM . Siapa HIM ? Dan siapa lagi sorang HIM ?

HIM ='(
(The late of Allahyarham , Muhammad Noor Iman)

My dear , today birthday baby . B ingat tak ? Baby harap sangat B ingat . Kalau B ada lagi , mungkin baby taksesedih ini . Dan kalau B masih ada , maybe you are the first person wish my born day dan B laa orang paling pertama bagi ucapan istimewa sepertimana B wish birthday Baby tahun tahun sebelum ni . B ingat tak ? B mesti ingat kan ? Baby tahu . ='( . B , tahun ni birthday baby taksambut lagi macam tahun tahun dulu dengan keluarga sebab baby makin membesar . Sedih sangat . And , lagi bertambah sedih tahun ni birthday baby tanpa ucapan istimewa lagi dari B . ='( . Birthday baby tahun ni baby takdapat lagi dengar suara B lama lama . Baby takdapat lagi call B sehari suntuk tanpa henti macam birthday baby tahun lepas . ='( . OMAIIIGADD ! it's our sweet memory , kan sayang ? (T_T) . B , honestly i miss you so much much . I always crying when i'm thinking of you . I always crying when i see your cute picture and your sweet smile . Sumpah i love youuu ! Baby rindukan semua kenangan kita selama setahun lebih dulu . ='( . DYE taksama macam B . DYE taksehebat B . DYE takseikhlas B dulu . ='( . Baby nak B ! Baby nak B ! Kebahagiaan baby hanya dengan B ! My heart say only , YOU !!!! (T_T) . Yes ! im crying now . ='(


HIM
(Mohd Dan bin Elias)

Awak , harini birthday orang . Sebagai seorang boyfriend , orang harap sangat yang awak jadi orang pertama yang wish kat orang sebagaimana Arwah Iman wish kat orang . ='( . Tapi , awak takingat . Awak takwish langsung kat orang . Pagi semalam orang call awak , orang takdengar jelas suara awak . Bising sangat tempat awak . Awak kata awak kat rumah membe awak , kat dalam bilik kawan awak . Tapi , serious bising bagai nak mati macam dekat **** ! Hati orang kuat kata yang awak bukan kat bilik . ='( . Awak cakap kat orang nanti awak balik awak buat call me back . Tapi , sampai ke pukul empat pagi orang tunggu awak . Satu call me back pun orang takdapat . Yang ada cuma air mata orang mengalir ke pipi . Kenapa awak takjadi yang utama wish hari kelahiran orang ? Kenapa awak takjadi orang yang istimewa macam Arwah Iman wish birthday orang ? Awak dah lupa yang orang masih hidup ke ? Awak dah lupa yang awak ada girlfriend ke ? Awak dah lupa ke wak ? ='( . Awak , terima kasih banyak banyak sebab bagi hadiah macam ni kat orang . Orang hargai sangat . Terima Kasih Awak ! ='(

## Tahun ni birthday Tya taksehappy tahun sebelum sebelum ni . Tapi , Tya hargai sebab keluarga Tya takpernah lupa hari kelahiran Tya . Terutamanya , my beloved mom . OMAIGADDD ! i get some sweet kissing from her . And best wish from her . Seriously , i love youuuu with all my heart mom ! :) . Okee taklupaa juga my dad . Abah siap nyanyi lagu happy birthday untuk Tya sebelum pergi kerja . HIHI . So sawittt :) #SWEET . Setiap tahun pun abah akan buat macam tuu =,=" . Ouhh yaaa ! Tapi , tahun ni ada kelainan sikit . Birthday Tya abah Tya bagi duit ! Yeayy ! #over , macam banyak sangat jeee =,=" . By the way , thanks so much Abah :) . Ouhh one more thing , tahun ni birthday Tya mungkin taksehappy tahun tahun lepas sewaktu bersama Arwah Iman tersayang . Tapi , Tya masih boleh rasakan sedikit kegembiraan sebab masih ada kawan kawan Tya yang ingat and sudi wish hari kelahiran Tya . Kepada semua kawan kawan yang wish birthday Tya , tak kira melalui facebook , SMS ataupun call terima kasih banyak banyak . Sumpah Tya terharu sangat . And Tya mampu tersenyum di hari jadi Tya di sebabkan ucapan ucapan korang semua . A lot's of thanks from Tya :) . Seriously , iloveyouuuuuuu guy's soooooo muchhhhhhhhh .......... ! :)


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

namasayakechik said...

happy belated baby
takya sedih2 sgt k
one more thing
jgn membandingkan org yg kita syg
syg je dia dgn ikhlas
:)

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

thankss so much kak anne . insyaAllah eyra akan cubaa sayang dye . :)

The Cranberries said...

:(