October 05, 2012

Miss Pretty, ENA :)

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. *Hai, lambai lambai tangan :P

Hai semua, sejak kebelakangan ni kan ramai orang yang blogwalking kat blog Tya. Tya pun taktahu kenapa. Tapi, Tya happy gila kot. Makin hari makin ramai viewer kat blog Tya. :) Thanks pada korang yang datang. Tya hargai sangat ! :) Memang lah takbanyak macam korang atau blogger yang lain, tapi dalam sehari lebih dari 30 orang yang singgah keh blog Tya. Serious happy gila ! Taksangka ada juga yang nak masuk blog Tya yang ntah apa apa ni kan. :)

Okay, balik pada topic kat atas ni. Malam ni Tya nak update satu entry pendek jeh. *Takpanjang pun untuk someone. Someone tu Tya baru kenal dia semalam tau. Tya post link blog Tya kat group. Then, sejam sebelum Tya post someone tu pun ada post juga. Tya tgk profile picture dia awesome gila ! Cantik betul orangnya. Manis ! Serious taktipuuu ! :) Then, Tya buka lah dia punya blog. Bapak ah sama macam orangnya. Awesome ! Comel gilaaa ! >,<" Tapi, Tya taksetanding dia lah. Tengok blog dia, ohh my ! Blogger terkenal lah dia ni. Follower dia bapak ramai. Fuhhh ! Segan pulaaa ~

Then, Tya tergerak hati lah nak add dia. Lepastu taksangka pula dia sudi approve Tya. Yeayy ! Lepas dia approve terus Tya wall dia. Tya cakap thanks approve Tya. Tya panggil dia kakak, dia panggil Tya sis. Haha. Kelaka lah dia ni. :P Lepastu Tya like lahh gamba gamba dia. Then, dia balas balik. Dia like gamba Tya semua. Tya buat dunno jeh lah. Tetiba dia komen cover photo Tya. Perhhh ! Taksangka blogger terkenal sudi komen cover photo Tya. Sumpah lah respect kat dia. Dah lah cantik. Terkenal pula tuu. Tapi, sikit pun dia taksombong :) Macam takrugi lah Tya add dia kan. 

Harini pula Tya update status, lepastu dia komen status Tya. Then, komen and terus komen. Lepastu Tya minta tolong dia ajar Tya. Tup tup terus chat dengan dia kat IM. Dia ajar Tya macam mana nak like page semua. Step by step dia ajar. Hihi. Thankyouu :) Oh yee btw, kenalkan. Nama dia Ena :) 



Tengok tu tengok ? Kemain lagi dia buat step by step ajar Tya. Baik gilaa Ena ni :) Thankyou tau Ena Sayang :) Ohh yee, Tya tutup nama facebook dia k. Kalau korang nak facebook dia, sila tanya Tya. Tya kena tanya dia dulu :)


Seeee ! Ini lahh Ena. Cantik kannn dia ? K dah diam ! Jangan tengok lama lama. Dia dah berpunya k :P
To Ena, sorry Tya curi gamba Ena. Hihi :P

K lah sampai sini jeh cukup. Byebye :)



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah sygggg.... terima kasih sebab sudi buat entry untuk ena... acecece, cayor ena dibuatnya.. tya pun comel dan cantik tau.. nice to know dear.. sori lmbt terjah....

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

hihi. :P ye yeee jehh Ena ni. Mano adoo. Ena lagi comel okayy. Fullstop ! :) Jangan maraa aaa Tya curi gambooo :P

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

huhuh ;) ainaa mmg comey pun . selalu je jenguk blog dia jugak ;)
p/s : lagi stu, ley x jgn letak word verification nir? hehe .

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

word verification kat mana ?

Farisha Alyssa said...

Dia memang cantikk :-) Heeeeee

Nadia Johari said...

suka makan dan makan.dan makan budk ni..hehee