February 08, 2011

KECEWA =(

Views
Harituu , time tengah kerja tiba tiba dapat msg dari ibu .


IBU: "Salam..Cik nak tanya.eyra ada x bagi arwah patung bear kecik?"
AKU : "Salam . Tak ada cik . Eyra tak pernah bagi arwah apa apa lagi cik . Kenapa ?"
IBU : "Kat bilik arwah ada patung bear . Nak tau sapa yang bagi . da tanya semua kawan kawan dye tak ada pula yang bagi . tak pe laa nanti cik tanya sapa sapa mmbe arwah"
AKU : "Maybe ex arwah kudd cik . Eyra tak pernah bagi apa apa lagi kat arwah"
IBU : "Ex arwah . Spex ea ?"
AKU : "Eyra tak tahu cik . Arwah ramai ex . tapi , arwah tak pernah cerita kat eyra"
IBU : "Tak pela . Jangan pikir pikir . Cik tengah kemas kotak simpanan arwah . Ada sepasang baju dah di bungkus . Tulis nama wardah . Hadiah yang arwah nak bagi tapi tak sampai lagi . Cik kena cari orgnya . Kena sampaikan hajatnya . *bla bla bla ..

Perhhh !!
Aku tengah kerja tiba tiba dapat msg nii .
Gila kecewa aku !
='( .
Rupanya arwah BF aku yang aku sangkakan setia dengan aku tak setia !
Arwah BF aku ada simpan perasaan tak perempuan lain selain aku ?
OMG !
Sedihnya aku !
Hanya Tuhan yang tahu .
Then , aku apa lagi kan ?
Pikir laa bukan bukan semua .
Dengan serta merta air mata aku mengalir !
Tak sangka aku di perbodohkan .
='( .
Punya laa aku sayangkan dye hampir setengah mati rupanya aku di dua or tiga kan .
Hurmmm ~
Hancurnya hati aku ..
Sampai siap bungkus hadiah lagi untuk girl lain sedangkan aku GF dye ?
(T_T) .
Aku jadi macam orang bodoh jerr sampai sanggup tak jawab exam math masa SPM dulu sebab terlalu sedih atas pemergian dye .
Sampai aku sanggup datang dari KL ke JB semata mata nak tunaikan hajat dye , rupanya dye tak sayangkan aku langsung .
SEDIHNYAAA !!!!
='(

Ya Allah ! Apa laa dosa aku ? Kenapa semua lelaki tak jujur and ikhlas menyayangi aku ?
(T_T)
Salah ke kalau aku pun nak rasa sedikit saje kebahagian bersama orang yang aku cintai ? ='(


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments: