February 08, 2011

RINDUNYA =(

Views
Alahaii !
Dah sekian lama aku tinggalkan sekolah , now aku rasa rindu pula kat kawan kawan and cikgu cikgu aku .
Terutamanya , kat my bestie !
NUR HELIZA NADIA !
Aww !
Rindunya kat dye deyyy !
Lama gila tak meet dye duhhh . =(
Lama gila tak gelak gelak , kutuk kutuk orang , buat ketupat and bla bala dengan dye .
*HAHA

Sekarang , masing masing dah busy dengan kerja masing masing seyy !
Dye dah balik rumah dye kat KEDAH .
Agak payah laa juga nak meet dye now .
But , sebagai kawan ada masa jerr kami always calling calling or texting texting .
Jangan jeles laa yekk wahai kawan kawan kuh yang lain .
Aku tak sombong !
Cuma , malas nak contact jerr .
*HAHA

Btw , bulan tiga result SPM bakal keluar !
Errr !
Gila cuak aku weyyy !
Aku dah laa tak boleh fokus masa SPM dulu .
Crying jerr kerja aku .
Mak aihhh !
Confirm laa kan subjek MATH , SEJARAH & SAINS aku down . =(
CUAK gila nii deyyy !
Apa pun , aku tawakal jerr laa dengan result aku .
Hope , dapat result yang TERBAIK laaa .


*AMIN .. =)

Aku rindu zaman sekolah aku bersama HELIZA dan lain lain ..! =(

~ Bingkisan dari gambar kami dulu ~


Dah laa kann !
Sikit sikit sudah laa deyy !
Buat apa nak tengok banyak banyak ?
HAHA
Okeyy !
Ini laa bingkisan dari gambar kami masa zaman muda muda dulu .
*sekarang pun muda tau ! :p

PERINGATAN !
Nak cari kawan , cari laa macam dye nii !
BEST gila !
First time laa kan aku dapat kawan yang betul kawan .
Selama ni aku dapat kawan yang macam LAWAN !
Tapi , bila part HELIZA ni , baru betul betul kawan punya !
Dye pandai !
Dye baik !
Dye suka tolong aku and bla bala .
*buat apa puji lebih lebih kan ? HAHA

OKEYY ! Kami BFF ! Imy HELIZA ! =)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments: