May 22, 2011

Awak , kalau saya dah takdew nanti baru awak boleh gatal dgn girl lain yerr . Saya tetap sayang awak ! Kita hanya mampu merancang Tuhan yg tentukan .

Views
Assalamualaikum , Selamat Sejahtera & Hai para blogger sekalian ~

Harini Tya nak berjiwang sikit kat blog buruk Tya ni . Entry harini untuk semua orang blogger baca sebenarnya . Tapi , makna entry harini untuk si dye yang di cintai sepenuh hati Tya . So , Tya harap si dye sudi membacanya . & mengerti akan apa yang cuba Tya sampaikan ni . So , para blogger semua , hope you all enjoy reading my post today ! *flying kiss : muuuuahhhxxx ! untuk para blogger perempuan ajee tauu ! Yang lelaki , maaflah . Yayunkx saya marah lahh saya kiss awak . HIHI ~ *bergurau di situ . ^__^ * bie , saya gurau jew tauu dengan mereka . awak jangan marah yerr sayang . ni special kiss untuk awak ! mmmuuuuahhhhhxxxxx-10 ! Dushhh ! Letih bibir saya wak . NGEE ~ =p

Okeyy ! Nak mula kan cerita harini . ^__^ . Tadi , phone Tya berdering . Aww ! Dari beloved boyfie ! Yeahhh ! Rindu awak rindu awak ! ^__^ . Okeyy ! Tya angkat call from bucuk bacin Tya ni . Tya jawab " hello " *HAHA . lupa bagi salam lah . >,< lepastu si bucuk bacin Tya ni balas balik tau . Dya balas pew ? Nak tahu tak nak tahu tak ? HEE ~ *sebok jew ! =p *joke-2 . Dye balas ... " hello sayang " . Aww ! Awak sweet boleh ? ^__^ . Cairnya Tya ~ Suara yayunkx Tya comel sangat tauu ! Korang ada ? Takde kan ? HEHEHE ~ *joke-2 . EH ! ada lagi tau ! Tadi , yayunk bucuk bacin Tya ni bagi Tya dua lagu ouhh . Lagu pertama , Aishiteru . Lagu kedua Percaya padaku . Kau ada ? HAHA . =p

Yayunkx Tya sweet lah ~ Tya terharu ~ Tya sayang dye ouhh ! Dye comel dye baik dye caring . Yang paling penting , dye GARANG MACAM SINGA ~ bahahaha ~ =p *opss ! sorry dear . gurau-2 jew . HEHE . hah ! marah lah tu marah lah tuu . Ngehh-3 ~ Comel lahh bie marah . ^__^ . Kiss siket ? *muuuuahhhxx ! Argghhhh ! Mashemmm ! weksss ... ! =p . Awak , kita kawen jum ? Taknak hilang awak lahh . ='( . Banyak kali dah saya hampir hilang awak . Taknak ! taknakkkkk ! Saya sayang awak tahu takkkk ??? (T___T) . Awak , tengok tajuk entry saya tuu . Baca elok-2 & faham kan tauu ! " Bila saya dah takde nanti baru awak boleh gatal dengan girl lain " Tauu awak ! Ingat tuu ! Ingat tauu wakk ! Saya tetap sayang awak sampai mati ~ ^__^

Awak , jangan lah tanya saya kenapa saya kata macam tuu , kita kan hidup kat dunia ni hanya sementara , saya cuma ingatkan awak jew . Saya nak awak sentiasa sayang saya jerr now ! Saya taknak berkongsi kasih dengan orang lain wak . Saya nak kasih awak hanya untuk saya sorang jew . So , saya cakap lah macam tuu . Selagi saya masih boleh bernafas , saya nak awak dengan saya . Awak jangan gatal dengan perempuan lain yerr sayang .. ^__^ . Tapi , kalau awak nak gatal juga , tunggu lah bila saya dah takde nanti yew . Please awak ~ Saya sayang awak sangat-2 tauu ! ^__^ . Saya harap sangat awak mengerti ! Dalam hati saya now , cuma ada awak awak awak & adik awak . HEHEHEHE ~ *tetibe masuk adik awak pula yerr . hek-2 ~ =p . Yelahh ! Adik awak yang kecik sekali tuu kan scandal saya . Ngeh-2 ~ =p *cium dye ! muuuahhxx ! =p . Jangan jeles yeww awak . ^__^

Awak ..

Semakin hari , saya semakin sayang kat awak . Bila saya dengar suara awak awak buat saya susah nak tidur malam . Ya Allah ! Romantiknya suara awak . Lagi romantik bila awak pujuk saya . & lagi bertambah-2 romantiknya bila awak panggil saya " sayang " !!! Hanya Allah yang tahu bertapa cairnya hati saya saat itu wak . Bertapa bahagianya saya wak bila dengar perkataan tuu dari mulut awak . ^__^ . Awakkk !!! Saya sayang awak lahh . Saya rindu awak ! Saya cinta awakkkkk !!! Saya taknak hilang awak boleh ? Awak kekuatan saya now . Awak segalanya untuk saya . Awak lah sumber inspirasi saya ! Awak lahh ! Awak lahh ! Awakkkk lahhhhh ! *haishhh ! kan best kalau saya dapat mention nama awak kat sini . hurmmm ~ =( . Tapi , nak buat macam mana , ini permintaan awak kan .. ? Saya taknak awak di bahan lagi oleh kawan-2 awak . Saya taknak ! Saya kesian kat awak . ^__^ . Takpe wak ~ Saya faham awak ! Tapi , saya nak awak tahu , saya sayang awak sangat-2 tauu ! Cuma AWAK !

Lots Of LOVE : Tya ~ <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

ツ mIsS NaDEa ツ said...

yelaa wakk..
saye xkn gatai2 laa ;p

sweet la awk nie ^^

♥ Tya Mashem ♥ said...

ツ mIsS NaDEa ツ : hehe ~ nakal awak kan ? ^__^