May 21, 2011

Awak ~ Saya berhenti berharap ~ Maafkan saya . Saya dah taksanggup hadapi semua ni . Saya tetap sayang awak .

Views


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera semua ~

Pagi ni Tya update dua blog yang berkaitan dengan boyfie Tya . So , Tya harap korang semua sudi luangkan masa untuk baca luahan hati Tya . Terima Kasih ~ Entry kali ni dah takde lawak-2 lagi dari Tya memandangkan Tya tengah sedih yang teramat sangat & muzik di blog Tya ni pun boleh tahan sedihnya ~ (T__T)

Okeyy ! Jujur Tya nyatakan di sini , sepanjang Tya menaip entry ni , air mata Tya takberhenti mengalir . Tya betul-2 sayangkan dye . Tya taktahu lagi macam mana nak buat supaya dye percaya yang Tya betul-2 & ikhlas sayangkan dye . Hurmm ~ Sumpah Tya sedih sangat now ! Tya tak mampu nak berkata apa-2 lagi . Hanya blog peneman setia Tya . Tempat Tya luahkan perasaan . Andai saje blog ni boleh berbicara , mesti Tya lah orang yang paling happy now sebab boleh berkongsi ceita dengan blog ni . Tapi , malang TIDAK ! :'(

Awak ..

Jujur saya kata , saya terlalu mencintai awak hinggakan saya langsung takpandang lelaki lain yang datang pada saya . Awak , bukan saya nak bangga diri ! TIDAK ! Tapi , itu lah hakikatnya . Saya sangat mencintai awak ! Saya takmampu hidup tanpa awak . Perkataan ini yang saya sering ungkapkan kat awak . Bila saya kata macam tuu , awak ajar saya married kan ? Sweet sangat awak . Saya terharu sangat . Tapi , bila awak cakap macam tu , saya mula rasa malu . Sebab saya takpandai masak . Jadi , saya merendah diri . Saya cakap saya bukan jodoh awak . Lelaki soleh hanya untuk perempuan yang solehah . Kan ? Saya cakap macam tu kan kat awak ? ^__^ . Bukan saya taknak . Tapi , saya rasa diri saya tak layak untuk awak . Lepas saya cakap macam tu , awak cuma yela kan ajar . Jauh dari sudut hati saya , saya harap sangat awak akan keluarkan perkataan yang sweet untuk saya supaya saya tambah yakin yang awak sayangkan saya . Tapi , semua tu tinggal harapan jew . Awak tak cakap pun macam tuu .='(

Awak ..

Dah sebulan lebih pun kita couple . Selalu saya tanya awak kan sama ada awak nak teruskan relationship ni atau tidak . Tapi , awak kata " if kita putus pun , nanti kita mesti couple balik . tgk lah . sbb , bie takboleh lah takde syg & syg pun takboleh kan takde bie . " YEW ! Memang saya takboleh hidup tanpa awak ! Memang saya perlukan awak dalam hidup saya . Tapi , itu tak mungkin terjadi . Awak yang dulu sayangkan saya , awak yang dulu cintakan saya tak takde lagi . Awak dah berubah ! YEW ! You are totally change dear ! Kenapa wak ? Kenapa awak berubah ? Apa salah saya pada awak ? Tak cukup ke kasih sayang saya pada awak ? Tak cukup kew wak ? Kenapa awak buat air mata saya mengalir lagi ? Kenapa wak ? Tolong lah jujur !

Awak ..

Saya betol-2 penat macam ni . Awak minta saya berubah , YEW wak ! Saya dah berubah ! Saya takpost lagi status yang buruk-2 pasal hubungan kita kat facebook . Saya takcerita lagi masalah kita kat abg angkat saya . Awak , saya dah berubah wak ! Demi awak ! Demi cinta saya pada awak ! Saya sanggup bertahan dengan sikap awak . Tapi , wak ~ Tahap kesabaran saya dah makin pudar . Saya tak kuat lagi untuk bersabar ~ Awak , andai ini takdirnya hubungan kita saya rela wak . Saya terima kalau awak nak lepaskan saya . Saya terima wak . Tapi , saya nak awak tahu yang saya sangat menyayangi awak dari mula kita kenal sampai ke harini ! Saya sentiasa sedar yang saya dah ada boy . & boy saya adalah awak ! HANYA AWAK ! Saya sentiasa rindukan awak . Saya rindu pujukan awak . Saya rindu suara awak . Saya rindu senyuman awak . Saya rindu nak dengar awak panggil saya " sayang " . Awak !! Saya rinduuuu !!! ='(

Awak ..

Saya doakan awak bahagia di samping orang yang awak sayang . Saya nak awak tahu saya
bahagia sangat bila tengok awak bahagia ~ Terima Kasih awak sebab pernah mencintai saya dulu . Saya hargai itu . Saya takkan pernah berhenti mencintai awak . Kalau awak ada masalah , awak cari lah saya keyy . Saya sedia membantu ~ Akhir kata , saya sayang awak sangat-2 BIE ~ Sepenuh hati saya !

Bingkisan dari sesi pengaliran air mata saya . Mengalir hanya untuk awak !



Semoga awak bahagia bila tengok air mata murahan saya ni mengalir hanya kerana demi cinta & sayang saya pada awak . Semoga awak bahagia di samping orang yang awak cinta . Awak , maafkan saya . Saya berhenti berharap pada awak ~ Saya berhenti mengejar cinta awak yang bukan milik saya . Maafkan saya wak ~ Saya taktahan lagi . Saya tak kuat untuk lalui semua ni . Maafkan saya . Apa pun , saya tetap cintakan awak . Sekian ~ ILY ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

sikatkusut said...

be strong dear. jangan sedih smpai mcam ni.
hdup ni bkn b'akhir lagi utk awak.
kuatkan smngat , masih ade yg sayangkan awak.
yg pling pnting awk hrus yakin yg awak utk lalui smua ni , think postif ok dear.
jgan sedeyh2 mcam ni.

*tetapkan dalam diri , hati akan membenarkan , jiwa akan merelakan*

ena_eryna said...

sokong sikat sukut! :)

ecadwinkyasha said...

lets move on..
yang pergi takkan kembali,airmata itu buat dia tambah terseksa disana.be strong...insyaallah,everything will be oke.

♥ Tya Mashem ♥ said...

sikat kusut : thankx you so much dear ~

♥ Tya Mashem ♥ said...

ena_eryna : =')

♥ Tya Mashem ♥ said...

ecadwinkyasha : thankx dear ~ i will . =)

mohd harith hafizuddin bin amir said...

said:
be happy meyh and don't ever cry anymore oke..
one more thing, if you cried we all behind you oke dear? :)

♥ Tya Mashem ♥ said...

harith : thankx . :))