May 31, 2011

Bored . =____=

Views
Haii . Hello . Selamat Sejahtera & Assalamualaikum semuanya ... ~

Today , hari selasa 31May2011 dalam keadaan bored lahh kan sekarang . Grr ~ Agak bosan & sunyi lahh . ='( . Kelas cancel pula harini . Memang betol bored lah now weyy . Selalu phone Tya berdering kan . Tapi , start from semalam memang tak lah nak bunyi lagi kan . Hurmmm ~ Serious rindu dye . Sampai hati dye buat Tya macam ni . ='(

Okeyy ~ Tya dah besar now kan . Tya taknak lahh nanges lagi nii . Tya belajar lah hidup sendiri keyy . Tya boleh ! Tya kuat ! *nasihat diri sendiri . >,< . Arghhhh ! Tya takbolehh lahh . Tya selalu dengan dye . Tapi , bila dye takdew now Tya rasa kehilangan sangat . Hurmmm ~ Terasa macam nak cakap kat dye yang Tya selalu rindu dye . Tapi , takboleh . Dye dah taknak Tya . Hati dye bukan milik Tya . Argghhhh !

Kenapa perempuan yang bernama MIMI ni selalu merosakkan hubungan orang ? >,<

Hurmm ~ Really-2 hate that girl ! *sape makan cili terasa pedasnya . Okeyy fine ! Tya dengan dunia Tya & kawan-2 Tya now . Tya happy now dengan semua kawan-2 Tya . *walaupun hati masih perit & sakit . Tabahkan hati kuatkan iman . Dye bukan yang terbaik untuk Tya . Dye cuma peneman seketika buat Tya . Terima Kasih awak ~ Terima Kasih cuz sudi buat Tya happy selama dengan awak . Jaga diri . Jaga kesihatan ! Jaga that girl ! Semoga awak bahagia ~ ^___^ . *senyum untuk awak .

MOOD : Sedih + takdew semangat langsung ~ =.=

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

ekyn here said...

TYA ,, rememberr TYA kuat , pretty girl ! rmay yg mow oke ..ngee... td dgr suare tya, alololoo .. chumill nyerr cm org dyee..NGEEE!! :P

♥ Tya Mashem ♥ said...

ekyn : tya kuattt ! iloveyouuu ~ =)