July 01, 2013

Bboy dan Bgirl ~ Bestfriends Ever ~

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ~

Di pagi yang mulia ini, dengan cuaca yang agak suam suam kuku sejuknya dapat kita bertemu lagi. Haha. Haii ? Selamat menjamu selera dengan entry terbaru dari Tya lagiii. :) Selamat membaca. Selamat mencuci mata dan selamat selamat selamat segalanya. :) 

Pagi yang bosan lagi ta tahu nak buat apa ni, Tya nak update sikit lah new entry pasal bestfriend Tya. Macam biasa, siapa yang belum tidur tu, kalau nak baca dipersilakan. Kalau ta nak baca pun, silakan angkat kaki dan blahh. :)

Okay, tentang pagi ni punya entry Tya nak bercerita sikit tentang kawan kawan baik Tya. See, tengok kat atas tu haa. Tuu haa, tajuk tuu. Bboy and Bgirl. Whatt ? Tya ada kawan dengan bboy and bgirl lah. Haa, korang ada ? Hihi. Jangan jelessssss ~ :P So, apa lagi blogwalker semua ? Jom lah kita terjah dan usha usha gamba yeeee ? Pada yang berkenan sila ajukan soalan pada kaunter pertanyaan ye. Terima Kasih. :P

Laiii laiii , ushaaa sikit gambaa laiii ~






Naaaaa, ni keseluruhan gamba kami. Kami kawan baik. Kami kawan rapat. Kami kawan bergurau senda. Kami kawan bergaduh dan kami kami kami dan kami. Tya, Qila, Yana, Jamal, Bad and Osman. Kami sekawan. :)



See ? Siapa minah ni ? Haaa, ni Qila. Tengok dia. Lending baik punyaa kat situ. Haha. Tapela, asalkan dia comel. ^_^ Budak ni, ta tentu mood dia. Kejap OK kejap KO. So, kena pandai tengok sikit lah bila masa mood dia okay, bila masa mood dia ta okay. Kalau ta pandai nak bezakan mood dia, better taya berkawan dengan dia lah. Ada cara tersendiri macam mana nak buat dia ta badmood yang Tya sendiri pun ta tahu macam mana. So, kalau nak tahu sila ajukan soalan pada kaunter pertanyaan. Terima Kasih. :)


Haaa, yang ni pula mak jemah. Budak gila lagi sewel yang suka sangat kacau life Tya. Buat Tya ta tenang. Haaa dia lahh. Rosliyana binti Rosle atau lebih dikenali sebagai Yana Rosle. Alaaa model yang letup letup tuu. Ta kan ta kenal pula kan ? Haaa. Yee dia lah nii. Sorang yang bongok. Suka sangat sakitkan hati Tya. Bukan apa, dia suka sangat mengacau Tya. Kadang rasa macam nak lepuk jeh budak montel sorang ni tapi sabakan ajeee. Perhati jeh perangai dia ni. Hahahaha. :P


Okay, yang ni lah yang di katakan bboy. Haaa mereka bertiga ni dancer okay ! Kau hadooo ? Tade kann. Shhh tade diam ! :P Okay first of all, yang baju hitam mata kero tu nama dia Jamal. Single lagi kot dia. Ntah. Haha. Macam biasa, ajukan soalan di kaunter pertanyaan yee. :P 

Manakala, cehh ! Haha. Ayat skema. :P Okay sambungg ~ Yang sebelah dia pula, baju coklat tu nama dia Osman. Opss ! Dia malay okay. Jangan salah anggap yee. :) Dia pun dancer juga. Not bad lah. Tapi jarang nak tengok dia dance kat kolej. Macam si Jamal and Badrul tu selalu lah juga Tya nampak dorang lompat sana lompat sini. 

Okay than, yang last sekali. Budak lelaki comel yang berlesum pipit yang berkemeja di depan sekali ni nama dia Badrul. Bad for short. Handsome kan ? Haaaa tahuu. Nak ngorat paaa ? Sila ajukan soalan di kaunter dulu ye. Macehh ~ :P 

So ? Ada apa apa lagi yang nak tahu pasal kami ? Rasanya tapayah dah kot. Selebihnya privacy kami lah k ? Kalau ada apa apa, sila lah ajukan soalan di kaunter pertanyaan. Kaunter pertanyaan kat mana ? Haaa, tuu dekat bawah belah kiri Tya. "Kaunter Shoutbox"

Sekian ~



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hensem la lelaki yang duduk tengah2 tu.. wakakaakakaka

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

hahaha. dia tu yang kata ena bidadari syurga tu lahh.

Nadia Johari said...

dancer ape..meh bwk time berbuka suh die dance dulu..hahaa

Cik Mun said...

hai salam perkenalan :)

LaLa mhdnor said...

ukhwah fillah abadan abada :) semoga persahabatan korang berkekalan =D

boni kacak said...

amboi.. siap terbaring lagi.hahaha

Sam Banjamin said...

nak joint the korum bleh? heheh.. best la ramai kawan2 yg best2...

akubiomed said...

Untunglah ada best friend. Bukan senang hendak menjaga hati mereka terutama tutur kata dan perbuatan. Silap sedikit boleh ada yang terguris. Salam Ramadhan.