August 28, 2013

Am I Ego ?

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ~ 

Maaf ganggu semua blogwalking pagi pagi buta ni. Kalau nak baca silakan. Kalau ta nak pun silakan go. :) Entry just nak meluahkan apa yang dirasakan sekarang. And nak tanya pendapat jeh. Kalau ada yang sudi berkongsi Alhamdulillah ~ ^^

Am I Ego ?

Honestly, adakah Tya ego ? Ego ? Ego motor tu keh ? Eh ! Nope ! Egois bak kata orang indo. So, Am I ? *repeat* Am I ? Hanya kerana ta jawab soalan seseorang. Soalan yang berbunyi "You still sayang I lagi ta?" *seseorang tu suka warna biru,thatz why tulisan biru ^^*

Ta tahu nak jawab apa tapi dalam hati hanya Dia yang tahu k. *reapet* Hanya DIA* K honestly, still sayang and akan sayang sampai hujung nyawa. Kalau tidak ta kan Tya balas poke poke dia kan even dah break off ? Kalau tidak ta kan Tya beria balas semua IM dia kan ? Kalau tidak ta kan Tya nak dia ada masa hari bahagia Tya 29September nanti kan ? Ta kan Tya sanggup cari orang lain kan lepas tade apa apa dengan dia ? Kenapa ? Sebab itu cara Tya untuk MELUPAKAN ORANG YANG TYA SAYANG. Dengan cara TERIMA ORANG LAIN. K fine ! Tya EGO ! Yee I admit ! Tya ego sebab apa ? Sebab Tya dah ta nak sakit hati lagi. 

Macam mana nak cakap yang kita sayangkan dia sedangkan hati kita masih kecewa dengan dia ? Tapi kekecewaan ni ta kan sampai membawa benci. TA AKAN ! 

Okay ! Tya STILL SAYANG DIA ! Yes STILL

Yess, YOU ! Kbye :')

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Oh my GOD!!!!!!! hahahahaha untunglah tya... ade orang sygkan dia... huaaaaaaaa

Nadia Johari said...

wahh..artis k pop ke tu..hehee..kita pun syg tya