August 27, 2013

REVIEW : Oh! Media & Flora Kafe

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ~

Haii all ? Kembali bersama Tya dalam blogwalking to Call Me Maybe ! Bahahaha macam apa dah kan. Kikiki. K stop merepek Tya ! :P Okat tawan tawan sekalian, malam ni Tya nak update sikit entry pasal pasal pasal and cari pasal lah. Hikhik ~ Pasal apa yee ? Nak tahu teruskan membaca. Okay ! Selamat Meluangkan Masaaaa ! Enjoyyyy !

Okay, first of all Tya just nak wish a big thankfull to my beloved bestie Ainaa Roseberry *click* sebab dah bagi superp job untuk Tya. Yelahh kan, kalau bukan sebab dia Tya tade dehh nak menjejakkan diri dengan Oh! Media ni. Kenal pun macam tu jeh. Orang kata cuma sekadar tahu Oh! Media tu ada jeh tapi tade sampai nak bekerja dengan pihak Oh! Media. Sampaikan Ainaa kenalkan hinggalah dapat satu job yang sangat best lah. Thanks alot tayammmmm ~ Muuuahhhx ! :*

Orang orang Oh! Media yang sangat ohsemmm ! Dorang sporting habis ! Antaranya, Sisi Azie , Abg Shy , Kak Shahs , Iem dan Aim . Haaaa, dorang ni antara orang orang Oh! Media yang sangat sangat sporting habis k ! Ta cayee try lah comunicated dengan dorang. Memang masuk kepala ! Serious beb ! :) And, happy juga lah sebab ada peneman blogger yang cute cute molek macam Kak Aj , Kak Yanty , Mira Rosli and Kak Nazirah *Actress Horee Horee* . Thanks all sebab Tya happy sangat ! :)

Okay, yang tadi tu pasal Oh! Media. Ni Tya nak story pula sikit pasal Flora Kafe ~ Macam yang korang semua tahu and yang dah baca entry yang lepas pasal Tya buat review tu kan, *click kalau belum baca lagi* Flora Kafe ni memang cantik sangat k ! Serious ta tipu ! And ta kan menyesal kalau buat event kat situ. Decoration dia yang dah sememangnya cantik dan kalau nak buat lagi deco confirm confirm bole and manager Flora Kafe sendiri yang akan turun padang tolongg korang deco kan. Betul ! Ta percaya tanya lah Tya. Bahahahha ~ :P

Tya happy working dengan Flora Kafe ni sebab tu lah. Manager dia sporting habis ! Harap harap satu hari nanti ada lah lagi program yang melibatkan kami blogger blogger newbie ni yee Mell. Hikhik ~ :P Thanks alot Mell and pembantu pembantu Mell yang banyak membantu menjayakan event kami haritu. :) Really happy working with you guys ! ^^

Sekian. 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah semuanya dah selesai.. hehehehe.... risau juga ritu takut korang tak jadi datang.. hahahaha

Nadia Johari said...

untungla..pasni pemes adik akk ni..hhhee..