June 01, 2011

Entry 30/5/2011 bukan entry terakhir pasal dye !

Views
Haii . Hello . Selamat Sejahtera & Assalamualaikum Semua ~ =)


Harini Tya nak story sikit pasal pagi tadi . Pagi tadi , ayah Tya kejut Tya bangun untuk Solat Subuh ~ Okeyy ! Tya pun bangun . Dah siap solat sepatutnya Tya kena terus bangun sebab dah nak dekat pukul 7 time tuu . Sebab ada kelas . Tapi , ntah macam mana lepas gosok baju semua Tya tertidur balik . Grr ! Masa tuu dah pukul 7.30 . Syok gela Tya tidur . Sampaikan Tya termimpikan si dye ~

Okeyy macam ni . Tadi , Tya terdengar bunyi phone Tya berdering , tertera nama " bie sayang_1 " lepastu , Tya angkat call tuu . Tya dengar suara dye . Dye pujuk Tya . Dye buat Tya ketawa . Tya sedih sangat . Mengalir air mata Tya . Sumpah Tya taksangka yang dye sudi call & pujuk Tya balik . Betol-2 Tya taksangka ! Tapi , tiba-2 Tya terasa lain . Kenapa ? Sebab , benda ni semuanya hanya lahh mimpi . Hurmmmm ~ ='( . Masa Tya tertidur lepas gosok baju tetiba Tya mimpikan ni . Ya Allah ! Alangkah bestnya kalau semua ni jadi kenyataan . ='( . Tya rindu dye sangat-2 ! Tya perlukan dye ! Ya Allah ! Kuatkan lah semangat Tya !

Hari-2 Tya online mesti Tya buka dye punya page . Tya rasa cemburu sangat bila tengok dye wall dengan perempuan lain . Walaupun dye bukan milik Tya lagi . Omg ! Tya taksanggup hilang dye . ='( . Tapi , now Tya rasa macam Tya takmungkin dapat dye balik . Abg-2 senior kat kolej Tya semua banyak nasihatkan Tya . Kakak senior Tya pun banyak nasihat Tya . Memandangkan Tya sorang girl yang kuat semangat (kuat kew ? >,<) Tya try untuk takcrying lagi . Even dalam hati , memang Tya sedih yang teramat sangat ~ ='( . Dah lahh ! Sampai sini jeww ~ Tya malas nak melalak lagi kat sini . Penat ! Okeyybye ~

To someone , imissyouuuuu so muchhhhhhhh !!!!! ='(

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

chE's dAughtEr said...

sabar ye tya, ada yang lebih baik kot..

♥ Tya Mashem ♥ said...

CHE'S : i will . thankx . =)