June 28, 2011

HAPPY BIRTHDAY CINTA . ='(

Views

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua .

Setelah sekian lama Tya meninggalkan blog , harini Tya kembali semula untuk berkongsi cerita bersama kawan-2 semua . Aicehhh gilaa sweet . :p . Okeyy kawan-2 , harini tiba lah masanya tarikh kelahirannya arwah boyfie yang paling Tya sayang & cintai iaitu Allahyarham Muhammad Noor Iman . Bersamaan dengan 29Jun2011 . So , tarikh kelahirannya adalah 29Jun1993 lahhh yee . :)) . Okeyy memandangkan Tya rindu & sayang sangat kat dye , Tya nak juga wish walaupun dye dah takdew lagi kat dunia ni . Sorry ibu . :'(

B ...

Happy Birthday too youuu ~
Happy Birthday too youuuu ~
Happy Birthday too B kedinggg ~
Happy Birthday too youuuuuuu ~ :'(

Sumpah baby rindu B bagai nak mati ! Semoga B tenang kat sana . Semoga B ditempatkan dengan orang-2 yang beriman . B , baby know everything pasal B sekarang . Sumpah baby memang tak sangka B sanggup buat baby macam tuu . :'( . Tapi , apakan daya semua tuu dah lama berlalu . Jangan risau sayang , baby sentiasa maafkan B . Baby tetap sayang B even B ada ramai lagi girl yang B kena sayang . Hurmmm . (T_T)

Ya Allah ! Hanya Tuhan jew lah yang tahu bertapa sedih & pilunya hati Tya bila dapat tahu yang bukan hanya Tya jee girlfriend arwah . Hurmmm . :'( . Tapi , apapun Tya tetap sayangkan dye . Dye tetap yang terbaik dalam hidup Tya . Tya takkan pernah benci dye .

B ...

Baby akan cuba yang terbaik untuk teman B lagi yee . InsyaAllah kalau ada masa yang panjang baby akan datang Johor lagi ziarah pusara B & ziarah keluarga B . :')

Ibu ....

Maafkan Eyra sebab Eyra wish juga hari jadi arwah . Eyra harap ibu tak marah . Eyra rindu arwah Iman sangat-2 bu . Maafkan semua kesalahan Eyra pada arwah , pada ibu , pada adik & pada semua ahli keluarga ibu .


B ....

Andainya kau tahu , aku terlalu menyayangi dirimu ! Sukar untuk aku membencimu . & Terlalu sukar untuk aku melupakanmu . Kau lah sumber inspirasi aku . Kau lah insan yang teristimewa . Kau lah segalanya !!!!!! (T_______T)

NOTE PENDEK : Tya menggunakan dua nama dalam entry kali ni .
: Eyra adalah nama panggilan Tya yang di panggil oleh ibu , arwah Iman , Mimi , Adan , Maksu arwah & adik arwah . (hope tak pelik lahh yeee)
: Entry ni bukan untuk minta simpati , tapi untuk mengucapkan selamat hari jadi buat insan tersayang yang jauh di mata . :'(

Al-Fatihah
(29Jun1993-26November2010)

Sekian ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

mohd harith hafizuddin bin amir said...

happy bday to arwah juga..
al-fatihah~

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

thankx harith . ='(

mohd harith hafizuddin bin amir said...

welcome meyh..huhu^^

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

:)

nurulsyaheera :) said...

i pulak yg mngalir air mata baca entry nie :'/
dgn lagu blog lagi , haihhh >.<

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

sheera : you sedih i lagi sedih mehhh .

nia.myra said...

byk2 la bersabar,,ingat la jgn sedih sgt2,,,nnti dia x tenang kat sana klau awak asyik bersedih,,,lepaskan dia dengan tenang,,,sya fham apa yg awak rasa,,,sya penal alaminya jugak,,,bnyak2 la sedekahkan Al-Fatihah semoga roh dia tenang dekat sna,,,sya ucap jugak happy birthday untuk arwah dan sya bg hadiah Al-fatihah untuk dia,,,,senyum slalu k,,,,:)

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

nia.myra : thankx so much dear .

Sharifah Syahirah said...

bangga tgk awk tya,,wlaupn tahu arwah ada girl lain you stil love him,,xsemua orang bleh buat mcm 2,,

♥ EYYALUFF belogspot ツ ♥ said...

SS : kalau sayang anything will do for him dear :)